در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط
با عض سلام من 15 سال بیمه اجباری تعهد کارفرما بوده ام و منبعد قصد استفاده بیمه اختیاری 15 سال را دام لطفا شرایط مبلغ برداختی بیمه اختیای را با توجه به شرایط اینجانب بفرمایید.
ضما شرایط بازنشستگی بر اساس بیمه اختیاری اجرا خواهد شد یا اجباری؟

با سباس
2 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
بعد از ایجاد سابقه سی سال بصورت بیمه اجباری واختیاری امکان بازنشستگی فراهم میگردد