در بیمه اجباری پرسنل و کارکنان توسط
اگر کسانی که ازطرق کاریابی ها که قدیم ماده 103 بود بیمه بودن بیمه شون بیمه اجباری بوده یا خیر؟

خیلی ممنون
1 پاسخ
توسط (54,350 امتیاز)
باسلام

بیمه از نوع اجباری به بیمه ای گفته میشود که حق بیمه آنرا کارفرما بابت کارگری که نزد وی کار میکند پرداخت مینماید

و بیمه اختیاری به بیمه ای گفته میشود که شخص از روی اختیار و بصورت شغل آزاد پرداخت میکند و در نتیجه چون شما برای دیگری کار کرده اید بیمه شما میشود اجباری که بر روی دفترچه بیمه شما معمولا درج میشود