در سوابق بیمه توسط
باسلام خواستم بدونم کسانی که ازطرق کاریابیها که قدیم ماده 103 بود بیمه بودن بیمه شون بیمه اجباری بوده یاخیر؟ممنون
1 پاسخ
توسط (54,350 امتیاز)
بیمه از نوع اجباری به بیمه ای گفته میشود که حق بیمه آنرا کارفرما بابت کارگری که نزد وی کار میکند پرداخت مینماید

و بیمه اختیاری به بیمه ای گفته میشود که شخص از روی اختیار و بصورت شغل آزاد پرداخت میکند و در نتیجه چون شما برای دیگری کار کرده اید بیمه شما میشود اجباری که بر روی دفترچه بیمه شما معمولا درج میشود