در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط

با سلام

لطفا شرایط تغییر بیمه از اجباری به خویش فرما و هم چنین خویش فرما به اختیاری را بیان فرمائید؟

1 پاسخ
توسط
دوست عزیزم سلام،وقت بخیر.

تغییر این شرایط به شرایط دیگر امکان دارد،فقط نرخ حق بیمه و پوشش های آنها با یکدیگر تفاوت دارد.

در بیمه اجباری،شما کارفرما دارید،پس بنابراین کارفرما از ۳۰٪ حق بیمه شما۲۳٪ را خود پرداخته و ۷٪ مابقی را از حقوق شما کم کرده و بحساب تامین اجتماعی واریز میکند.در این نوع بیمه شما پوشش حقوق ایام بیماری را بهمراه بیمه بیکاری خواهید داشت.

در بیمه اختیاری،شما کارفرمایی ندارید،پس کل حق بیمه را که در حال حاضر با نرخ۲۶٪ پرداخت می شود از جیب خود می پردازید و مبلغ آن ۲۱۲،۰۰۰ تومان در ماه می باشد.

در این نوع بیمه شما پوشش غرامت ایام بیماری و بیمه بیکاری را نخواهید داشت.

موفق و پیروز باشید.