در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط
سلام وقت بخیر

بنده اعظم یزدانی با 16 سال سابقه کار هستم. و میخواهم با 20 سال سابقه بازنشست شوم. با توجه به اینکه مبلغ بیمه ای که از طرف شرکتی که شاغل هستم پایین است میخواستم بدونم امکان جبران این مبلغ از طرف خودم با بیمه خویش فرما وجود دارد؟ یا اینکه بیمه از طرف کارفرما را قطع و خودم منحصراً اینکار را انجام بدم؟

ممنون از راهنمایی تون
1 پاسخ
توسط (31,640 امتیاز) 1 نشانه گذاری شده:
✌ باعث گسترش خشونت است (Mehdi.maki “شمایی که دارین مشاوره میدین حالا یا پول میگیرین یا مجانی ولی حق ندارید اینجوری خیلی گستاخانه جواب مردم رو بدید مثل ارباب با رعیت ، بنده صرفا نحوه جواب دادنتون قضاوت میکنم و هر کسی هستید در نحوه جواب دادنتون تجدید نظر کنید حرمت و کرامت انسان ها رو رعایت ش”)
با سلام

خیر امکان ندارد

اگر خودتون هم بخواین بریزین مانگین می گیرند ، با همون دستمزد شرکت برقرار می شه

خوب این حقوقی بوده که از ابتدا بر این منوال براتون می ریختن و شما هم دریافت می کردین وحتما کافی بوده حالا در زمان بازنشستگی چه انتظاری هست که بالاتر از اون دریافت کنین