در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
سلام اگر در کشو ایران نظام عوض شود باز هم بیمه مرکزی از شرکت های بیمه ایی حمایت میکنه و بیمه گر خسارتی نمیبینه؟
1 پاسخ
توسط
قانون از بیمه گذار و بیمه شده حمایت میکنه.
قوانین بیمه هم مربوط دهه ۳۰ و ۵۰ هستند و هنوز اجرا میشوند.
و البته تجربه یک انقلاب رو هم داریم که هم بانک ها و هم بیمه ها،حتی با وجود ادغام و انحلال،به تعهدات خودشون پایبند بودند.
به امید خدا،نظام مقدس جمهوری اسلامی تا ظهور امام زمان(عج) پابرجا باقی خواهد ماند؛اما باز هم جای نگرانی از این نظر بدلیل حمایت قانون وجود ندارد