در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (100 امتیاز)
با سلام

طبق کدام قانون بیمه از بیمه های عمر می توان به عناو ضمانت نامه بانکی استفاده کرد؟ ممنون.
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست گرامی سلام،وقت بخیر.

در پاسخ به سوال شما باید خدمت تون عرض کنم که درباره ضمانت بیمه های زندگی بعنوان ضمانت نامه بانکی،قانون خاصی در حال حاضر وجود ندارد،چون این کار باید بصورت توافقی انجام پذیرد.

اما میتوان با موافقت با بانک یا هر جای دیگری،ذینفع بیمه را تغییر داده و بانک و یا هر مطالبه کننده طلبی از بیمه شده را بجای سایر ذینفع های بیمه نامه به شرکت بیمه معرفی نمود.

در هر صورت بانک میتواند معادل با غرامت فوت و اندوخته بیمه نامه،نسبت به قبول ضمانت نامه با بیمه شده و یا بیمه گزار توافق نماید.