در بیمه بیکاری توسط (120 امتیاز)
با سلام

من از مهر 96 ميخوام که از بیمه بیکاری استفاده کنم، و همزمان ميخوام در کلاس ورزشی و آرایشگری ثبت نام کنم  یکی از دوستان گفتند معرفی نامه ببرین فنی و حرفه ای

 آیا ميتوانم با بردن معرفی نامه اعلام کنم که من ب کلاس میروم؟

و چه مدارکی برای آمدن بازرس باید آماده داشته باشم؟
1 پاسخ
توسط (13,280 امتیاز)
اولا" احراز بیمه بیکاری درکارگروه مربوطه بایستی اعلام نظرگرددوپس ازپاسخ استعلام توسط تامین اجتماعی ،اداره کارفردراجهت آموزش به فنی وحرفه ای معرفی میکند.بهتراست قبل ازهراقدامی بااداره کارمحل هماهنگی نمائید