در قانون کار و قرارداد کار توسط (100 امتیاز)
با سلام اینجانب در دادگاه بدوی بنا به شکایت یکی از همکارانم محکوم و اخراج شدم اکنون دادگاه تجدید نظر رای بر برائت من گذاشت و نامه برگشت به کار برایم صادر کرد شرکت قرارداد با من تنظیم کرد و چند روز بعد مدیر عامل تغییر میکند و مدیرعامل جدید مانع از حضور من در کارخانه میشود

چه راهی را من باید بروم تا شرکت بدون بهانه ایی برگشت به کارم را انجام دهد اینجانب سه سال سابقه کار در این شرکت را دارم ح؟ با تشکر
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)
با سلام

شما می توانید به اداره کار حوزه اشتغال خود مراجعه و دادخواست اشتغال و اجرای قرارداد بین خود و کارفرما را ارایه دهید. یا از طریق ماده 157 قانون کار با هم به توافق می رسید، یا اینکه دادخواست در هیات تشخیص و یا هیات حل اختلاف طرح خواهد شد که به نتیچه مطلاوب برسید.