در سوابق بیمه توسط
میتوان سنوات بیمه کشاورزی را به سنوات تأمین اجتماعی اضافه کرد وبازنشسته تأمین اجتماعی شد؟
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

سلام بله می توانید سوابق بیمه کشاورزی  را به بیمه تامین اجتماعی انتقال دهید ولی پس از پرداخت مابه التفاوت حق بیمه و داشتن شرایط بازنشستگی تامین اجتماعی می توانید درخواست بازنشستگی دهید

اطلاعات تکمیلی در :

چگونگی اﻧﺘﻘﺎل سوابق بیمه ﺗﺄﻣﯿﻦ اﺟﺘﻤﺎﻋﯽ ﺑﻪ ﺳﺎﯾﺮ ﺻﻨﺪوﻗﻬﺎی بیمه ای

انتقال سوابق بیمه به تامین اجتماعی از سایر صندوق های بازنشستگی

شرایط بازنشستگی