در سوابق بیمه توسط (100 امتیاز)
سلام بنده از تاریخ 1/12/95 تاریخ 31/4/96 لیست بیمه بنده توسط کارفرما رد نشده معوقه آن میشود واریز کرد جز سنوات محسوب شود لطفا راهنمایی فرمائید
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)
با سلام

دولتی بودن و یا نبودن کارگاه قید نشده است.از دو طریق می توانید پیگیر سوابق بیمه ای خود باشید.

- از طریق اداره مراجعه به کار حوزه جغرافیایی محل اشتغال و بر اساس ماده 148 قانون کار.

- از طریق مراجعه به واحد نامنویسی و حسابهای انفرادی شعبه تامین اجتماعی محل اشتغال و تکمیل فرم( فرمت ادعای سابقه)

البته وجود مدارک مستند ضروری است.