در بازنشستگی و مستمری توسط
باسلام ، بنده تا سال ۹۰ دارای ۲۷ سال و ۸ ماه سابقه پرداخت بیمه اجتماعی دارم
از سال ۹۰ به بعد هم ادامه ندادم
الان امادگی خرید یکجا ( ۱۶ ) ماه را پیدا کردم
ایا امکانش هست یا خیر ؟
کل سابقه من هم در شهر رشت میباش
 من ۵۴ ساله هستم ، چنانچه شرایط بازنشستگی مهیا گردد ، متشکر خواهم شد
منتظر جواب شما هستم
با تشکر محمد فرهمند
1 پاسخ
توسط (329,890 امتیاز)

با سلام خیر. تنها سابقه قابل خریداری عبارتند از : کسری سابقه تا ده سال (جهت بازنشستگی با سن 60 سال آقایان و سن 55 سال خانم ها) و سابقه سربازی. مابقی خلا بیمه ای که به علت عدم اشتغال ایجاد شده قابل محاسبه و پرداخت نمی باشد.

شما می توانید با ای سابقه در سن 55 سالگی برای خانم ها و 60 سالگی برای آقایان در خواست بازنشستگی دهید یا به وسیله بیمه اختیاری سوابق مانده تا 30 سال سابقه را پرداخت نمایید و بازنشسته شوید

اطلاعات بیشتر در :

خرید فاصله بین سابقه بیمه تامین اجتماعی

شرایط قرارداد بیمه اختیاری در بیمه تامین اجتماعی

شرایط بازنشستگی