در سوابق بیمه توسط
ایا میشود سنوات سابقه بیمه تامین اجتماعی رو خرید مثلا کسی که پانزده سال سابقه داره  وبه سن بازنشستگی هم نرسیده بقیه سابقه مورد نیاز رو بخره و اگربله درمورد هزینش هم توضیح دهید ممنون
1 پاسخ
توسط (330,690 امتیاز)

با سلام خیر. تنها سابقه قابل خریداری عبارتند از : کسری سابقه تا ده سال (جهت بازنشستگی با سن 60 سال آقایان و سن 55 سال خانم ها) و سابقه سربازی. مابقی خلا بیمه ای که به علت عدم اشتغال ایجاد شده قابل محاسبه و پرداخت نمی باشد.

اطلاعات بیشتر در :

خرید فاصله بین سابقه بیمه تامین اجتماعی