در دیه و بیمه خودرو توسط
يه سوال داشتم جسارتاً!

 اگه ماشيني بيمه بدنه داشته باشه و دوگانه سوز هم باشه(البته بصورت دستي اين كارو انجام داده باشه) اتيش بگيره ، بيمه خسارت و پرداخت ميكنه؟؟ اصلاً ايا تعهداتي هست كه بايد خريداري كنه؟!
2 پاسخ
توسط (36,630 امتیاز)

با درود

دوست عزیز نصابان کپسول این کپسول ها را بیمه میکنند و سالانه که برای بررسی و معانه مجدد تشریف میبرید مجددا براتون تمدید میکنن

شما میتونید از اونجا خسارت رو بگیرید و اگه ندارید

احتمالا مشمول ماده 13 قانون بیمه شوید

ماده ۱۳- اگر خودداري از اظهار مطالبي يا اظهارات خلاف واقع از روي عمد نباشد عقد بيمه باطل نمي شود – دراين صورت هرگاه مطالب اظهار نشده يا اظهار خلاف واقع قبل از وقوع حادثه معلوم شود بيمه گر حق دارد يا اضافه حق بيمه را از بيمه گذار درصورت رضايت او دريافت داشته قرارداد را ابقاء‌ كند و يا قرارداد بيمه را فسخ كند – درصورت فسخ بيمه گر بايد مراتب را به موجب اظهار نامه يا نامه سفارشي دو قبضه به بيمه گذاراطلاع دهد اثر فسخ ده روز پس از ابلاغ مراتب به بيمه گذار شروع مي شود و بيمه گر بايد اضافه حق بيمه دريافتي تا تاريخ فسخ را به بيمه گذار مسترد دارد.
درصورتي كه مطالب اظهار نشده يا اظهار خلاف واقع بعد از وقوع حادثه معلوم شود خسارت به نسبت وجه بيمه پرداختي و وجهي كه بايستي درصورت اظهار خطر بطور كامل و واقع پرداخته شده باشد تقليل خواهد يافت.