در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام کارفرمایان به چه صورت میتوانند از نتایج بازرسی های انجام شده ازکارگاه خود مطلع گردند ؟
1 پاسخ
توسط
با سلام بازرسان سازمان مکلفند پس از تنظیم گزارش بازرسی در محل کارگاه واخذ امضای افراد شاغل صورتبرداری شده نسخه دوم گزارش بازرسی کارگاه که تحت فرمتی با همین نام و با آرم سازمان طراحی شده است را با اخذ امضاء کارفرما یا نماینده وی درمحل مورد نظر درفرم مذکور به آنان ابلاغ نماید.
بدیهی است درصورت امتناع کارفرما یا نماینده وی از دریافت نسخه دوم ، بازرس می تواند نسبت به ابلاغ قانونی گزارش خود (الصاق به درب کارگاه ) اقدام نماید .