در دیه و بیمه خودرو توسط
سلام. کسی که نوشیدنی الکلی خورده بیمه خسارت زیاندیده رو میده یا نه
1 پاسخ
توسط (21,160 امتیاز)
باسلام

طبق ماده 6قانون شخص ثالث

در صورت اثبات عمد راننده در ایجاد حادثه توسط مراجع قضائی ویا رانندگی در حالت مستی ویا استعمال مواد مخدر یا روانگردان موثر در وقوع حادثه یا درصورتی که راننده مسبب حادثه فاقد گواهینامه باشد ویا گواهینامه وی متناسب با نوع وسیله نقلیه نباشد شرکت بیمه موظف است بدون اخذ تضمین خسارت زیاندیده را پرداخت نموده وپس از آن میتواند به قائم مقامی زیاندیده از طریق مراجع قانونی برای استرداد تمام ویا بخشی از وجوه پرداخت شده به شخصی که موجب خسارت شده است مراجعه کند.

بیمه آسیا نمایندگی میناافشاری کد4841