در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
بنده بعللی از سال1375تا 1382 بمیمه تامین اجتماعی  نبوده ام می خواستم ببینم چه جوری می تونم بیمه خودرا پرداخت نمایم

باتشکر مدرس
2 پاسخ
توسط (56,040 امتیاز)

با سلام ، لطفا کامل تر توضیح دهید ،

1- میزان سوابق بیمه ایی شما چقدر می باشد ؟

2- چند سال سن دارید؟

3- بصورت اجباری از طرف شرکت خاصی پرداخت می شده است ؟ یا اختیاری پرداخت می کردید؟

4- در صورت تحت پوشش اجباری بودن ،علت عدم پرداخت چه بوده است ؟

موفق و پیروز باشید - مهندس محمدحسین یمکان گز - نماینده 3247 بیمه پاسارگاد- مشاور بیمه ایی شما