در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
بانام خدا سلام و خسته نباشید من 44سال سن دارم با پرداخت 26سال به بالا بیمه اجباری کارگر شهرداری تبریز هستم حدود سه سال است به بیماری روماتیسم استخوان دچار شدم تحت درمانم ولی هروز بدتر میشوم بجای خوب شدن درد تمام استخوانهای بدنم وهمچنین کم شدن قدرت بدنی که در سرکار قادر به کارهم نیستم حتی جارو کشیدن که در عرض پنج دقیقه شدیدآ خسته میشم و عرق تمام وجودم فرا میگیرد آیا میتوانم پول چهارسال باقی را خودم درست کنم به بیمه بدهم که سی سال بشه وبازنشسته شم هزینه اش چقدر میشه بیمه یکبار رفتم اعلام کردن از کارافتاده شو با این سابقه به ضررمن است دیگه خسته شدم قادر به کار نیستم بخدا قسم چند بار خواستم استفاء بدم از درد حرفهای همکارانم که کار نمی کنه حقوق میگیره شمارا به هرکسی که اعتقاد دارید کمکم کنید راهنمائی کنید با مدارکی که دارم و بیمارستان هم بستری شدم باهمی سابقه میتونم بازنشسته شوم به همان سابقه مستعمر بدن ؟ لطفا راهنمائی کنید
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

سلام شما می تونید خودتون رو به صورت اختیاری بیمه کنید و تا باقی بیمه خود را به صورت اختیاری پرداخت نمایید

برای بیمه اجباری هم شما باید حتما در جایی مشغول به کار باشید تا کارفرما حق بیمه شما رو واریز نمایید

تفاوت بیمه اختیاری با بیمه صاحبان حرف و مشاغل آزاد و بیمه اجباری