در سوابق بیمه توسط
با سلام

من از سال 63 مشغول به کار بودم و در مقطع سالهای 70 الی78 بصورت مقطع کار کردم هم اکنون بعد از جمع آوری سوابق بیمه سالهای 63 الی 70 به صورت ناقص آن هم در طول سال چند ماه بیمه شده ام آیا قابل پیگیری هست یا خیر؟
1 پاسخ
توسط (329,890 امتیاز)

سلام در صورتی که اشتغال داشته اید و کارفرما شما رو بیمه نکرده می توانید از کارفرما شکایت کرده و آن سوابق را به سابقه بیمه خود اضافه نمایید درغیر اینصورت نمی توانید

اطلاعات بیشتر در‌:

کارفرما بیمم نکرده و هیچ مدرکی هم ندارم ؟