در بازنشستگی و مستمری توسط
گذاشتن دوباره کلمه کلیدی توسط
با سلام و احترام
آیا بعد از بازنشستگی پیش از موعددر آموزش و پرورش (25 سال) نیز میتوان بقیه حق بیمه را تا 5 سال دیگر به صندوق بازنشستگی کشوری پرداخت کرد وحقوق کامل دریافت کرد
1 پاسخ
توسط (77,660 امتیاز)
با سلام وقتی که بازنشسته بشوید دیگر نمیتوان حق بیمه بصورت اختیاری پرداخت کرد مگر اینکه مجدد به کار برگردید که حقوق بازنشستگی قطع شود وبا پرداخت حق بیمه جدید که پرداخت میکنید بازنشسته شوید