قبل توسط (137,690 امتیاز)
ویرایش شده قبل توسط

بهترین پاسخ
قراردادهایی که با موضوع تحقیق و پژوهش انجام میگردد و دارای تاییدیه از وزارتین علوم تحقیقات و فناوری یا بهداشت و درمان و آموزش پزشکی باشند، حق بیمه آن ها تحت شرایط خاص قراردادهای تحقیقاتی پژوهشی اعمال می گردد.

جهت دریافت ردیف قراردادهای تحقیقاتی پژوهشی می بایست قرارداد منعقده / مدارک هویتی طرفین قرارداد / گواهی واگذارنده‌کار / تاییدیه وزارتین علوم، تحقیقات و فناوری اطلاعات و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی مبنی بر پژوهشی بودن قرارداد ارائه شود.

نحوه استعلام کد یکتای 10 رقمی برای قراردادهای که از نظر پژوهشی مورد تایید وزارت علوم و تحقیقات می باشد از طریق سامانه ساجد به آدرس https://sajed.msrt.ir/ انجام می شود.

برای دریافت مفاصاحساب گواهی قراردادهای تحقیقاتی پژوهشی گواهی واگذارنده کار (کارفرما یا دانشگاه) مبنی بر اعلام خاتمه قرارداد