قبل توسط (143,570 امتیاز)

بهترین پاسخ
کارفرما در قراردادهای پیمانکاری، مطابق ماده ۳۸ تامین اجتماعی، ۵٪ از هر پرداخت را کسر می کند و مابقی را به پیمانکار پرداخت می کند.

پیمانکار این ۵٪ را در حساب سپرده بیمه تامین اجتماعی ذخیره می کند.

سپس در پایان قرارداد، پیمانکار می بایست به تامین اجتماعی رجوع کرده،‌ مفاصا حساب قرارداد را دریافت و پرداخت کند. فیش پرداخت را به کارفرما ارائه کند. سپس، کارفرما مبالغ سپرده بیمه قراردادهای پیمانکاری را به پیمانکار پرداخت کند.