قبل توسط (143,570 امتیاز)

1- به چه قراردادهایی دانش بنیان گفته می شود؟ 2-شعب منتخب جهت تمرکز پرونده مطالباتی و قرارداد های شرکتهای دانش بنیان در تهران و شهرستانها کدام است؟ 3- قراردادهای منعقده شرکت های دانش بنیان بر چه اساس صادر میگردد ؟

قراردادهایی مشمول حمایت های قراردادهایی دانش بنیان می شوند که:

  1. پیمانکار از جمله شرکت های و موسسات دانش بنیان که از حمایت و تسهیلات قانون حمایت از شرکت ها و موسسات دانش بنیان و تجاری سازی اختراعات برخوردار می باشند
  2. موضوع قرارداد در زمینه دانش بنیان
  3. موضوع قرارداد مورد تایید معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری باشد
  4. گواهی معاونت مذکور جهت شرکت پیمانکار ارائه گردد. (کارفرمای قراردادهای دانش بنیان عموماً مراکز ذیصلاح دارای طرح های دانش بنیان می باشد. تاییدیه دانش بنیان بودن قرارداد را مراکز معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری صادر میکند) تاییدیه مرکز شرکت‌ها و موسسات دانش‌بنیان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در زمینه فعالیت دانش بنیان در سامانه https://my.daneshbonyan.ir/ بارگذاری (منضم به مدارک و مستندات مرتبط) و برای روسای ادارات وصول حق بیمه هر اداره کل/ استان و نمایندگان ویژه شعب منتخب قابل مشاهده ، احراز و بررسی باشد. همکاران سایر شعب نیز، از طریق اسکن بارکد دو بعدی ذیل گواهی صادره قابلیت احرازاصالت را داشته باشند.

شعب منتخب جهت تمرکز پرونده مطالباتی و قرارداد های شرکتهای دانش بنیان در غرب تهران شعب 1 و 13 ، در شرق تهران شعب 22 و 19 در اداره کل شهرستان‌های استان تهران نیز شعبه رودهن به عنوان شعبه معین اعلام گردیده است.