قبل در قانون کار و قرارداد کار توسط (28,560 امتیاز)
آیا کارفرما می تواند نسبت به بازرسی بدنی در محل کار اقدام کند ؟
1 پاسخ
قبل توسط (133,890 امتیاز)

بهترین پاسخ

بله،‌ در صورتی که در قرارداد کار ذکر شده باشد و کارگر امضا کرده باشد،‌ قانون کار منعی برای بازرسی بدنی در محل کار چه هنگام ورود و چه هنگام خروج ندارد.

در صورتی که بازرسی بدنی در قرارداد کار ذکر نشده باشد،  بر اساس ماده 138 آئین دادرسی کیفری؛مجوز تفتیش و بازرسی منزل و محل کار اشخاص و مقامات موضوع مواد (307) و (308) و نیز متهمان جرایم موضوع بند (ث)  ماده (302) این قانون، باید به تأیید رییس کل دادگستری استان برسد و با حضور مقام قضایی اجراء شود.