در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
باسلام

بنده در جایگاه سی ان جی کارگر هستم حدودا 3سالی میشود که در بازرسی های بیمه همیشه حاظر بوده و فرم حظور را امضا میکنم اما 20روز پیش بخاطر حادثه ای که برایم پیش آمد نتونستم درجایگاه باشم و امضا کنم برگ بازرسی رو.میخواستم بدونم این غایب بودن بنده چه عواقبی داره

لطفا جواب بدبد من نگران این هستم که بیمه ماه قبل رو برایم ثبت نکنند

باتشکر و دستبوس
1 پاسخ
توسط (6,830 امتیاز)
سلام با مدارك و مستندات كه به آن علت خضور نداشته ايد به شعبه تامين اجتماعي مراجعه ميكنيد و رفع مشكل مي نمايند. نگران نباشيد. فقط حتما مراجعه و اين مسئله را پيگيري كنيد