قبل در قانون کار و قرارداد کار توسط (24,280 امتیاز)
یک نمونه قرارداد کارآموزی رایگان برای دوره آموزشی بدون حقوق میخواستم.  آیا اگر کارفرما در دوره آموزشی یا کارآموزی حقوق پرداخت نکند، برایش مشکلی پیش می آید ؟
1 پاسخ
قبل توسط (39,130 امتیاز)
انتخاب شده قبل توسط

بهترین پاسخ
بر اساس ماده ۱۱۳ قانون کار کارآموز از حداقل حقوق زیر برخوردار است:

 ‌الف - رابطه استخدامی کارگر در مدت کارآموزی قطع نمی‌شود و این مدت از هر لحاظ جزء سوابق کارگر محسوب می‌شود.

ب - مزد کارگر در مدت کارآموزی از مزد ثابت و یا مزد مبنا کمتر نخواهد بود.

ج - مزایای غیر نقدی، کمکها و فوق‌العاده‌هایی که برای جبران هزینه زندگی و مسئولیتهای خانوادگی به کارگر پرداخت می‌شود در دوره کارآموزی‌ کماکان پرداخت خواهد شد.

براساس این قانون در دوره کارآموزیی کارفرما موظف استعلاوه بر حقوق سایر مزایای قانون کار را به کاآموز بپردازد. بنابراین قراردادهایی که به عنوان نمونه قرارداد کارآموزی بدون حقوق دست به دست می شود از لحاظ قانونی فاقد اعتبار می باشد و حتی در صورت توافق کارآموز و کارفرما برای دوره کارآموزی رایگان، باز هم این قرارداد غیرقانونی و بی اعتبار می باشد.