در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
فرم شماره ۴ بیمه بیکاری رو تحویل دادم و زمان مراجعه مجدد رو برج ۵ زدن، احتمالا بازرس قراره بفرستن، من چند روزی هست که دوره کار آموزی رو در شرکتی میگذرونم بدون حقوق و بیمه برای آموزش گرافیک و هر  روز از ساعت ۸ صبح الی ۵ ظهر خونه نیستم، حالا اگر بازرس مراجعه کنه و من خونه نباشم چکار باید بکنم که ثابت کنه کار آموز هستم ، حتی میتونم آدرس محل کار آموزیم رو بهشون بدم که اونجا بیان البته اگر قبلش تماس بگیرم
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
با سلام

با مراجعه بازرس و عدم حضور شما در منزل ، بیمه بیکاری شما قطع خواهد شد. مگر آنکه دوره کاراموزی شما با هماهنگی از طرف اداره کار تعیین شده باشد.