در بیمه بیکاری توسط (140 امتیاز)
با سلام و خسته نباشيد در صورت عدم حضور در منزل آیا بازرس بیمه از همسایه ها استعلام میکند؟ من شماره زنگ واحد را اشتباه نوشتنم در فرم درخواست بازرسی اما بعد از آنکه خواستم اصلاحش کنن گفتن نه مهمه نه لازم از همساه هاتون استعلام مگیره ایا این درسته؟
1 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
با سلام شما به شعبه مربوطه مراجعه نمایید اگر مشکلی در آدرس هست اصلاح نمایید اما اگر همسایه ها هم اعلام کنند که شما جایی مشغول بکار هستید بازرس باید مطمن شود که شما شاغلید