در بیمه بیکاری توسط (140 امتیاز)
درود بر همگي

من يك بار بازرسي شدم و منزل نبودم و درخواست بازرسي مجدد دادم بعد از گذشت 5 ماه بازرسي مجدد انجام شد و بازرس من را رويت كردن و گفت ١٥ آبان واريز ميشود سوالم اين است كه آيا تمام ٥ماه قبل را برايم واريز ميكنن يا باطل ميشود اون ٥ماه

شكر ميكنم اگر راهنمايي كنيد
1 پاسخ
توسط (24,500 امتیاز)
سلام در صورتیکه بیمه بیکاری شما بدلیل اعلام اشتعال از ناحیه تامین اجتماعی  توقف یافته با اعتراض به قطع مقرری وبررسی مجدد  توسط اداره تعاون کار ورفاه اجتماعی وتامین ومحرز شدن عدم اشتغال کلیه مقرری قطع شده واریز می گردد