قبل در قانون کار و قرارداد کار توسط (28,530 امتیاز)
مرخصی عید نوروز کارگان چگونه است و قانون وزارت کار در این مورد چیست ؟
1 پاسخ
قبل توسط (133,610 امتیاز)

بهترین پاسخ

قانون کار در مورد تعطیلات نوروز،‌ طی ماده ۶۴ در مورد مرخصی استحقاقی صحبت کرده است.

مطابق قانون کار، برای ایام تعطیل عید نوروز نیازی به دریافت مرخصی نیست. برای روزهای غیرتعطیل عید نوروز، کارگران می توانند از مرخصی استحقاقی یا همان مرخصی سالانه استفاده کنند که مدت خالص مرخصی استحقاقی ۲۶ روز است.