دریافت مشاوره تلفنی از متخصص
مشاوره بیمه یا اداره کار
قبل در قانون کار و قرارداد کار توسط (28,620 امتیاز)
کارفرما اجبار میکنه روزهای تعطیل هم کار کنیم. چی کار کنیم ؟
1 پاسخ
قبل توسط (135,770 امتیاز)

بهترین پاسخ
کار در روزهای تعطیل و جمعه ها مشمول تعطیل کاری می شود. و اگر ساعات کاری شما بیشتر از ۴۴ ساعت در هفته شود، مشمول اضافه کاری نیز می شود.

در صورتی که کارفرما این مبلغ را پرداخت نمی کند، یا شما تمایل به کار در روزهای تعطیل را ندارید ولی از سمت کارفرما برای کار در روز تعطیل تحت اجبار هستید، بهترین کار در مرحله اول صحبت با مدیر خود است و به وی بگویید کار در روزهای تعطیل برای شما امکانپذیر نیست. در صورتی که مدیر موافقت نکرد،‌ راهکارهای دیگر را بررسی کنید ( قبول کردن شرایط جدید، استعفا و خروج از شرکت و ...)