دریافت مشاوره تلفنی از متخصص
مشاوره بیمه یا اداره کار
قبل در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (24,410 امتیاز)
فرمول محاسبه کسر کار و غیبت روزانه به چه صورت است ؟
1 پاسخ
قبل توسط (39,810 امتیاز)

بهترین پاسخ
فرمول محاسبه ساعات کسر کار روزانه به این صورت است که ساعت کار عادی برای یک روز معادل 7.33 ساعت در نظر گرفته می شود. ساعت کار روزانه از ساعت کار موظفی کسر می شود. باقیمانده کسر کار روزانه می باشد.

همچنین برای محاسبه کسر کار ساعتی لازم است که ساعات کار موظفی ماه مشخص شود. سپس حقوق ماهانه را تقسیم بر ساعات کار موظفی ماه کنید تا حقوق یک ساعت کار مشخص شود.  کسر کار ساعتی برابر با مزد یک ساعت کار عادی می باشد.

 اگر کارگر بدون دلیل موجه و بدون درخواست مرخصی استحقاقی غیبت داشته باشد کارفرما می تواند به نسبت ساعات غیبت از حقوق و مزایای کارگر کسر کند.