قبل توسط (133,610 امتیاز)

بهترین پاسخ

چنانچه کارگر بدون عذر موجه و درخواست مرخصی استحقاقی غیبت نماید کارفرما می تواند به نسبت ساعت کسر کار از حقوق و مزایای وی کسر نماید.

برای کسر از حقوق پایه، در صورتی که کارگر حداقل حقوق وزارت کار را می گیرد، براساس ماده 44 قانون کار، حکم برداشت از حقوق کارگر بایستی به موجب رای دادگاه باشد. کارفرما نمی تواند از حقوق کارگر به عناوین مختلف کسر نماید. اگر چنانچه به حکم دادگاه باشد این مبلغ نباید از یک چهارم کل مزد کارگر بیشتر باشد. در غیر اینصورت، کسر کار به همان اندازه ساعت کار قانونی حق السعی کامل محاسبه می شود. در واقع، یک ساعت کسری کار برابر است با یک ساعت حق السعی کامل.