دریافت مشاوره تلفنی از متخصص
مشاوره بیمه یا اداره کار
قبل در قانون کار و قرارداد کار توسط (28,680 امتیاز)
در چه حالتی قرارداد کار به صورت ضمنی تمدید می شود و چه مسيولیت هایی برای کارفرما دارد ؟
1 پاسخ
قبل توسط (136,290 امتیاز)

بهترین پاسخ
تمدید ضمنی در قرارداد کار به این معنی است که در سال اول قرارداد کار بین کارفرما و کارگر منعقد شده است، ولی برای سال جدید طرفین بدون عقد قرارداد جدید به صورت شفاهی نسبت به ادامه همکاری توافق کرده اند. در این حالت کارفرما نسبت به پرداخت حقوق ماهانه در سال جدید اقدام کرده است و کارگر هم نسبت به ایفای نقش و انجام امور محوله اقدام کرده است.

در تمدید قرارداد کار به صورت ضمنی، هیچ تفاوتی با عقد قرارداد کار جدید ندارد و حتی در صورتیکه نسبت به توافق شفاهی برای تمدید قرارداد بین طرفین توافقی هم نبوده باشد، پرداخت حقوق توسط کارفرما و انجام کار توسط کارگر نشان دهنده توافق برای تمدید ضمنی قرارداد کار بوده است.

در هیيت های حل اختلاف اداره کار مرسوم است که در صورتی که قرارداد کار موقت دو دوره به صورت ضمنی تمدید شود، از سال سوم قرارداد کار به صورت دائمی در نظر گرفته می شود. در قرارداد کار دائمی،‌ محدودیت هایی برای اخراج کارگر توسط کارفرما ایجاد می شود و کارگر به راحتی می تواند حکم بازگشت به کار بعد از اخراج را با شکایت در اداره کار کسب کند.