در بیمه بیکاری توسط
با سلام
بنده دو ماه اخر قرارداد کاری خود را استعلاجی بودم و پس از بازگشت به کار کارفرما قررار داد  را تمدید نکرد . دو سال سابقه قرارداد داشتم و درخواست بیمه بیکاری کردم حالا با 182 ماه سابقه پرداخت بیمه و اخرین بیمه 3.5  ملیونی و یک فرزند بیمه بیکاری بنده چقدر و برای چند ماه خواهد بود ، در نظر بگیرید برای دو ماه اخر استعلاجی بوده ام و نمیدانم بیمه پرداختی چقدر پرداخت میشود
1 پاسخ
توسط (15,200 امتیاز)

با سلام

بیمه شده ای که کار خود را بصورت غیر ارادی از دست می دهد، برای دریافت مقرری بیمه بیکاری، باید حداکثر ظرف ۳۰ روز از تاریخ بیکاری، موضوع را به واحدهای اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی اطلاع دهد.مدت زمان دریافت بیمه بیکاری با سابقه 182ماه برای افراد مجرد 26ماه و متاهل 36ماه می باشد.