قبل در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (24,280 امتیاز)
آیا پایه سنوات در محاسبه مبلغ اضافه کاری محاسبه می شود؟
1 پاسخ
قبل توسط (39,130 امتیاز)
ویرایش شده قبل توسط

بهترین پاسخ

بسیاری از افراد در محاسبه حقوق اضافه کاری، حداقل مزد کارگران بدون سابقه را در نظر می‌گیرند. در حالی‌که در محاسبه مبلغ اضافه کاری باید مزد ثابت روزانه یا حداقل مزد توافقی محاسبه شود. در واقع پایه سنوات (مزد پایه) ماهیت مزدی دارد و جزء مزد و حقوق کارگران به حساب می آید. بنابراین در محاسبه مزایای تبعی مزد از جمله در محاسبه مبلغ اضافه کاری نیز تاثیر داشته و محاسبه می شود.