قبل در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (24,280 امتیاز)
با توجه به اینکه تعداد روزهای کاری و تعطیلات رسمی و تعداد روزهای هر ماه متفاوت است، نحوه محاسبه ساعت اضافه کاری در هر ماه چگونه است؟

1 پاسخ
قبل توسط (39,130 امتیاز)
ویرایش شده قبل توسط

بهترین پاسخ
طریقه محاسبه ساعت اضافه کاری به این صورت است که ابتدا ساعت موظفی ماه مورد نظر مشخص می شود، سپس از جمع ساعت کارکرد واقعی آن ماه کسر می شود. مبلغ مورد نظر ساعات اضافه کاری می باشد.

البته نکته مهمی که در روش محاسبه اضافه کاری باید به آن دقت شود این است که طبق قانون کار ساعات کار موظفی در هفته حداکثر ۴۴ ساعت است، و اگر ساعت کاری بیشتر از ۴۴ ساعت در هفته باشد ( فارغ از اینکه کارکرد ماه چقدر است ) به عنوان اضافه کاری در نظر گرفته می شود.

برای محاسبه ساعت کاری موظفی، تعطیلات و جمعه ها و مرخصی استحقاقی را از تعداد روزهای ماه کم کرده و حاصل را در ساعت کاری کارگران در طول روز (۷.۳۳ ساعت) ضرب می کنیم. طبق قانون کار ساعت کاری کارگران در هفته حداکثر ۴۴ ساعت است که با تقسیم این عدد بر۶ ، عدد ۷.۳۳ ساعت را به عنوان ساعت کاری کارگران در روز در نظر میگیریم.

بنابراین با توجه به اینکه تعداد روزهای کاری و تعطیلات رسمی و تعداد روزهای هر ماه متفاوت است بنابراین ساعت کاری ماهانه کارگران نیز ثابت نیست.