قبل در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (39,130 امتیاز)

از آنجاییکه بر اساس تقویم تعداد روزها و تعطیلات رسمی هر ماه متفاوت است، ساعت اضافه کاری در هر ماه از سال 1403 چگونه است؟

1 پاسخ
قبل توسط (39,130 امتیاز)
ویرایش شده قبل توسط

بهترین پاسخ

در جدول ساعات کاری ۱۴۰۳ که مطابق با تعاریف ساعت کار در قانون کار است، ساعت کاری موظفی اداره کار 1403 مشخص شده است. با توجه به اینکه تعداد روزهای کاری و تعطیلات رسمی و تعداد روزهای هر ماه متفاوت است بنابراین ساعت کاری ماهانه کارگران نیز رقم و عدد ثابتی نبوده و هر ماه می بایست بر اساس فرمول محاسبه ساعت کاری محاسبه شود. در زیر جدول ساعت کاری موظفی برای سال ۱۴۰۳ آورده شده است.