قبل توسط (133,890 امتیاز)

بهترین پاسخ

پایه سنواتی یا مزد پایه مبلغی است که در بخشنامه مزد هر سال توسط شورای عالی کار تعیین می شود و طبق آن کارگرانی که بیش از یک سال سابقه کار دارند علاوه بر حداقل مزد قانون کار پایه سنوات نیز باید دریافت کنند. به عنوان مثال کارگری که یک سال سابقه کار دارد پایه سنوات امسال را دریافت می‌کند ولی کارگری که کمتر از یکسال سابقه دارد پایه سنوات دریافت نمی‌کند.

پایه سنوات (مزد پایه) ماهیت مزدی دارد و جزو مزد و حقوق کارگران به حساب می آید. از آنجا که پایه سنوات جزو مزد و حقوق کارگران است لذا در محاسبه مزایای تبعی مزد نیز تاثیر داشته و محاسبه می شود.