در لیست بیمه توسط (27,490 امتیاز)
لیست بیمه ماه قبل را ارسال کردیم، ولی یکی از پرسنل جا مونده. آیا امکان ارسال دو لیست بیمه در یک ماه وجود دارد ؟
1 پاسخ
توسط (109,450 امتیاز)

بهترین پاسخ
نیاز هست لیست بیمه قبلی را قبل از پایان رسیدن ماه اصلاح کنید. امکان ارسال دو لیست بیمه در یک ماه وجود ندارد. به شعبه تامین اجتماعی مراجعه کنید و درخواست اصلاح لیست بیمه ارسالی داشته باشید.

در سامانه لیست بیمه هم در صورتی که لیست بیمه را ارسال نهایی نکردید و به صورت مقطعی برای پردازش ارسال کرده اید و تایید هم توسط سازمان شده، امکان اصلاح قبل از تایید نهایی رو دارید.