در لیست بیمه توسط (36,370 امتیاز)
آیا امکان ارسال لیست بیمه بدون نرم افزار وجود داره؟ آیا شرایط خاصی داره یا میشه به صورت اینترنتی لیست بیمه رو ارسال کرد و نرم افزار رو نصب نکرد ؟
1 پاسخ
توسط (22,650 امتیاز)

بهترین پاسخ

برای کارگاه های کمتر از 5 نفر امکان ارسال لیست بیمه بدون نرم افزار وجود دارد. برای کارگاه های با تعداد زیاد پرسنل لازم است ابتئا از طریق نرم افزار لیست بیمه فایل های مربوطه را تهیه و سپس این فایل ها را در سامانه اینترنتی تامین اجتماعی بارگذاری و ارسال کنید.

برای ارسال لیست بیمه بدون نرم افزار ابتدا از طریق لینک زیر وارد سامانه شوید:

 سامانه خدمات غیر حضوری تامین اجتماعی

بعد از ورود به سامانه از طریق منوی کارفرمایان روی گزینه "ارسال لیست حق بیمه" کلیک کنید.

لیست بیمه تامین اجتماعی

سپس در صفحه باز شده روی ایجاد لیست حق بیمه جدید آنلاین کلیک کنید:

تهیه لیست بیمه تامین اجتماعی

با باز کردن لیست کشویی مطابق تصویر زیر کارگاه را انتخاب کنید و روی ثبت لیست بیمه کلیک نمایید:

لیست بیمه تامین اجتماعی

سپس برای ثبت اطلاعات روی بیمه شده جدید کلیک کنید:

لیست بیمه تامین اجتماعی

در صفحه جدید بعد از تکمیل فیلد مشخصات بیمه شده و فیلد کارکرد بر روی ثبت بیمه شده جدید کلیک نمایید:

لیست بیمه تامین اجتماعی

در نهایت بعد از اضافه کردن تمام کارکنان در لیست بیمه با تایید لیست بیمه ایجاد شده می توانید نسبت به ارسال لیست بیمه اقدام کنید.