نحوه ارسال لیست بیمه با ردیف پیمان که مربوط به فعالیت های پیمانکاری است، مشابه لیست بیمه معمولی کارگاه ها است. برای این منظور لیست بیمه، با استفاده از نرم افزار LIST DISK تهیه و تنظیم شده و در نهایت در سامانه eservicese.tamin.ir بارگذاری و به صورت اینترنتی ارسال می‌شود.  با این تفاوت که در ارسال لیست بیمه پیمانکاران شماره کارگاهی وجود دارد که برای ارسال با ردیف پیمان باید ردیف پیمانی که از بیمه دریافت شده است وارد شود.

البته برای کارگاه های کمتر از 5 نفر امکان تهیه و تنظیم لیست بیمه پیمانکاران به صورت اینترنتی هم وجود دارد.