بهترین پاسخ

برای ارسال لیست بیمه در سامانه جدید تامین اجتماعی ابتدا از طریق لینک زیر وارد سامانه شوید:

 سامانه خدمات غیر حضوری تامین اجتماعی

توجه داشته باشید  برای ارسال لیست بیمه ماهانه باید درخواست استفاده از خدمات غیرحضوری را تکمیل کنید. این فرم در منوی خدمات کارفرمایان قرار دارد. بعد از ورود به سامانه از طریق منوی کارفرمایان روی گزینه "ارسال لیست حق بیمه" کلیک کنید.

لیست بیمه تامین اجتماعی

در اینجا شما منوی لیست حق بیمه را مشاهده می‌کنید. در این قسمت از دو طریق امکان ارسال لیست حق بیمه را دارید:

  • بارگذاری فایل لیست حق بیمه
  • ایجاد لیست حق بیمه جدید آنلاین

بارگذاری فایل لیست حق بیمه

در صورتیکه فایل خود را از قبل آماده نمودید، در این قسمت می‌توانید آن را بارگذاری کنید.

شما در این بخش می‌توانید تمامی عملیات تهیه لیست حق بیمه را بدون نیاز به نصب هیچگونه نرم افزار جانبی، انجام دهید.

همچنین در قسمت بالای این صفحه امکان دسترسی به سوابق لیست‌های ارسالی را دارید. در این بخش تمامی لیست‌های ارسال شده توسط کارفرما به همراه نتایج پردازش و پرداخت آن‌ها نمایش داده می‌شود.

با کلیک کردن بر روی بارگذاری فایل لیست حق بیمه، صفحه‌ای باز شده تا شما امکان بارگذاری فایل موردنظر خود را داشته باشید.

ارسال لیست بیمه در سامانه تامین اجتماعی

در این قسمت امکان بارگزاری فایل‌های لیست بیمه را خواهید داشت.

آپلود فایل لیست بیمه

در مرحله بعدی شما باید لیست بیمه را تایید کنید. این به این معنی است که بعد از بارگذاری فایل، ثبت اولیه شده و در نهایت تایید می‌شود. در این قسمت فرایند به پایان رسیده است و می‌توانید مرورگر خود را ببندید.

تایید ارسال لیست بیمه در سامانه تامین اجتماعی

ایجاد لیست حق بیمه جدید آنلاین

بعد از ورود به سامانه از طریق منوی کارفرمایان روی گزینه "ارسال لیست حق بیمه" کلیک کنید.

سپس در صفحه باز شده روی ایجاد لیست حق بیمه جدید آنلاین کلیک کنید:

با باز کردن لیست کشویی مطابق تصویر زیر کارگاه را انتخاب کنید و روی ثبت لیست بیمه کلیک نمایید:

لیست بیمه تامین اجتماعی

سپس برای ثبت پرسنل در لیست بیمه روی بیمه شده جدید کلیک کنید:

لیست بیمه تامین اجتماعی

در صفحه جدید بعد از تکمیل فیلد مشخصات بیمه شده و فیلد کارکرد بر روی ثبت بیمه شده جدید کلیک نمایید:

لیست بیمه تامین اجتماعی

در نهایت بعد از اضافه کردن تمام کارکنان در لیست بیمه با تایید لیست بیمه ایجاد شده می توانید نسبت به ارسال لیست بیمه اقدام کنید.