در بازنشستگی و مستمری توسط
آیا امکان بازنشستگی پیش از موعد زنان با 50 سال سن و25سال سابقه پرداخت حق بیمه باحقوق کامل وجود دارد(خدمات درمانی)
1 پاسخ
توسط (54,350 امتیاز)
با توجه به تفاوت های موجود در اجرای قوانین در ادارات مختلف با توجه به نیاز آنان به نیروی کار و محل خدمت و نوع کار میبایستی به کارگزینی محل خدمت خود مراجعه و مشاوره لازم را دریافت کنید و در صورت عذم اخذ پاسخ صحیح با توضیحات کامل شغل و محل خدمت خود اینجا مطرح فرمایید تا برایتان پیگیری کنیم
پیشنهاد مستر بیمه:

جهت برخورداری از خدمات بیمه عمر و سرمایه گذاری که مکمل بیمه تامین اجتماعی محسوب میشود و در دوران بازنشستگی شیرینی ایام بازنشستگی را دوچندان میکنه میتوانید با مراجعه به نمایندگان محترم 26 شرکت بیمه که در سطح کشور فعالیت میکنند مراجعه و از خدمات آنان بهره مند شوید