در بیمه بیکاری توسط
با 26 سال سابقه پرداخت حق بیمه میخواهم بازنشست شوم آیا امکان پرداخت بقیه حق بیمه
( آزاد یا از طریق سازمان دیگر ) را دارم تا بتوانم حقوق کامل دریافت کنم
1 پاسخ
توسط (330,690 امتیاز)

با سلام

ماده ۷۶ قانون :

مشمولان این قانون در صورت دارا بودن شرایط زیر حق استفاده از مستمری بازنشستگی را خواهند داشت:
– حداقل سابقه پرداخت حق بیمه مقرر را قبل از تاریخ تقاضای بازنشستگی دارا باشند .
– سن مرد به شصت سال تمام و سن زن  پنجاه و پنج سال تمام رسیده باشد .

بیمه شدگانی می توانند از مستمری بازنشستگی طبق ماده ۷۶ قانون استفاده نمایند که تا تاریخ تقاضای بازنشستگی حداقل ۲۰ سال تمام حق بیمه به مأخذ کامل را به سازمان پرداخت نموده باشند. (حداقل سابقه لازم در این ماده ۱۰ سال بوده که حسب بند ”۳” جزء ”ب”‌ قانون اصلاح تبصره ۲ ماده ۷۶ قانون تامین اجتماعی مصوب ۱۴/۷/۸۰ مجمع تشخیص مصلحت نظام از ۱۴ مهر ۱۳۸۱هر سال ، یکسال اضافه گردید تا به۲۰ سال تمام رسید.)

قانون بازنشستگی تامین اجتماعی