در بازنشستگی و مستمری توسط
باسلام وتشکر اینجانب 26 سال سابقه بیمه تامین اجتماعی وشاغل درنهاد عمومی غیردولتی ( نهاد کتابخانه های عمومی کشور)و46سال سن می باشم،آیا میتوانم باپرداخت حق بیمه کارفرما وکارمند واحیانا هزینه های دیگر که مجلس تصویب کرده برای 4سال باقیمانده پرداخت نمایم وبا30سال ( قانون پیش ازموعد)بازنشسته شوم واگرامکان دارد نحوه محاسبه پرداخت برای 4سال چگونه خواهد بود.
1 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)
با سلام برنامه پیش از موعد برای خانمها با بیست سال سابقه و42سن میتوانند بازنشسته شوند اگر مشمول قانون کار باشید