در سختی کار و مشاغل سخت توسط
چراسابقه سختی کار من درلیست سابق من اعمال نشده آست چرا که اینجانب تمام مراحل آن راانجام دادم ومسعول محترم فرمودند جزع سوابق شما محاسبه می شودممنون
1 پاسخ
توسط (109,850 امتیاز)

کارفرما باید 4% سختی کار رو برای شما رد می کرده که احتمالن این کار رو نکرده. به شعبه بیمه تامین اجتماعی خودتون مراجعه کنید تا ببینید کارفرما پرداخت حق بیمه مشاغل سخت رو داشته یا نه.

در صورتی که کارفرما پرداختی نداشته، به لینک زیر مراجعه کنید

مشاغل سخت کارگر تایید شده ولی کارفرما حق سختی کار را پرداخت نمی کند . چکار کنم ؟