در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
خدایش حق ما اینه که بعد از 5 سال بیمه ما قطع شود ولی بعد از چندین سال حقوق های چندین میلیونی بماند
1 پاسخ
توسط (31,590 امتیاز)
با سلام

اگر هنوز در کارگاه مشغول بکار هستید کارفرما میبایست به استناد ماده 148 قانون کار نسبت به پرداخت حق بیمه شما اقدام نماید در غیر اینصورت با مراجعه به اداره تعاون ، کار و رفاه اجتماعی محل مربوطه میتوانید نسبت به ثبت دادخواست خود و الزام کارفرما به پرداخت بیمه اقدام نمائید.