در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
خدایش حق ما اینه که بعد از 5 سال بیمه ما قطع شود ولی بعد از چندین سال حقوق های چندین میلیونی بماند
1 پاسخ
توسط (31,590 امتیاز)
با سلام

سوال شما مشخص و دقیق نیست. اگر منظورتان این است که در کارگاهی مشغول بکار بوده و بیمه شما قطع و واریز نشده است ، شما میتوانید با مراجعه به اداره تعاون ، کار و رفاه اجتماعی محل مربوطه و ثبت دادخواست مبنی بر الزام کارفرما به واریز حق بیمه شما مطابق با ماده 148 قانون کار اقدام نمائید.