در سوابق بیمه توسط
سلام

پدر من 28 سال سابقه بيمه ثبت شده داره از سال 65 67 تو يه شرکت کار کرده دفترچه بيمه هم داشته اما ميگن هيچ ليستي تو اين سالها وجود نداره 2 بار هم درخواست جمع اوري سابقه داده که ميگن نيست کارفرما اون شرکت ميگه ما ليست و رد کرديم .چه جوري ميشه اون 2 سالو برگردوند؟
1 پاسخ
توسط (6,480 امتیاز)
با سلام

اگر دفترچه دارد؛ شعبه اي که آن دفترچه را صادر کرده است بايد مشخص کند چه اتفاقي افتاده است. ممکن است در هنگام ساماندهي سوابق ( دستي به مکانيزه) از قلم افتاده باشد(مواردي مشاهده شده است) بهتر است شعبه مربوطه پرونده شرکت مورد نظر را بررسي مجدد کند.مدارک کارفرما مبني بر ارسال ليست را ضميمه درخواست کنيد و به شعبه بدهيد.